chtzt@meta.ua (0372) 52-65-00
Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання

Всеукраїнська наукова-практична конференція студентів та молодих науковців “Перші наукові кроки – 2024”

29 Квітня @ 8:00 am - 5:00 pm
Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

Студенти Чернівецького транспортного фахового коледжу взяли участь у XVIII Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів та молодих науковців “Перші наукові кроки – 2024”!
18 квітня 2024 року в м. Кам’янець-Подільський відбулася XVIII Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та молодих науковців “Перші наукові кроки – 2024”. У ній взяли участь студенти з різних виших та фаховихпередвищих закладів освіти України, які представили свої наукові роботи з актуальних проблем сучасного розвитку науки і техніки.
Студенти Чернівецького транспортного фахового коледжу гідно представили наш заклад на цій конференції у секції “Транспортні технології»:
• Гаїна Є. А., здобувачка ІІІ курсу спеціальності “Транспортні технології”, з доповіддю на тему “«Зелена» логістика в Україні”.
• Макарець А. П., здобувач ІІ курсу спеціальності “Транспортні технології”, з доповіддю на тему “Ризики при здійсненні вантажних перевезень автомобільним транспортом”.
• Пенюк О. В., здобувач ІV курсу спеціальності “Транспортні технології”, за доповідь на тему “Особливості штучних споруд на автомобільних дорогах”.
• Перпелюк В. В., здобувач ІV курсу спеціальності “Транспортні технології”, з доповіддю на тему “Проблеми страхування пасажирів від нещасних випадків на регулярних автобусних маршрутах загального користування”.
• Решетнік Р. В., здобувач ІV курсу спеціальності “Транспортні технології”, з доповід. на тему “Транспортно-експедиційна діяльність в Україні”.
• Томнюк М. Р., здобувач ІV курсу спеціальності “Транспортні технології”, ” з доповіддю на тему “Проблеми в сфері пасажирських перевезень”.
Щиро вітаємо наших студентів з цими значними успіхами! Їхня участь свідчать про високий рівень підготовки, творчий потенціал та прагнення до наукових досліджень.
Бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності!
Керівництво коледжу висловлює щиру вдячність викладачам, які підготували студентів до конференції та надали їм необхідну підтримку: Балі В.З., Козловській В.В., Пенюк Н.В.
Це чергове підтвердження того, що Чернівецький транспортний фаховий коледж є одним із кращих освітніх закладів України, де готують висококваліфікованих фахівців для транспортної галузі.

Збірник 2024

Деталі

Дата:
29 Квітня
Час:
8:00 am - 5:00 pm