chtzt@meta.ua (0372) 52-65-00
Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання

Ланцюжок незламності: зустріч із військовими

26 Червня
Завантаження Події
  • Це подія пройшло.
25 червня 2024 року в Чернівцях відбулася зворушлива зустріч студентів фахової передвищої освіти області з українськими військовослужбовцями в рамках акції “Ланцюжок незламності”. Ця акція, започаткована за ініціативи Ради директорів фахових коледжів Запорізької області та Громадської організації “Наші Мрії”, вже стала загальноукраїнською. Її мета – об’єднати молодь, познайомити їх з героями, які боронять нашу землю, та виховати патріотичний дух.
Завдяки підтримці Чернівецької обласної військової адміністрації та Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації студенти мали можливість поспілкуватися з військовими, почути з перших вуст історії про бойовий шлях та службу, а також задати питання, які їх цікавлять.
Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Військові поділилися своїми враженнями від спілкування з молоддю:
“Це дуже важливо, що молодь цікавиться тим, що відбувається в країні, та хоче підтримувати своїх захисників. Ми відчули їхню щиру підтримку та віру в нашу перемогу”, – зазначив один із військових.
Студенти також висловили свою вдячність військовим за їхню мужність та самовідданість.
“Ланцюжок незламності” – це не просто акція, це символ єднання та стійкості українського народу. Ми разом, ми сильні, і ми обов’язково переможемо!

Деталі

Дата:
26 Червня