chtzt@meta.ua (0372) 52-65-00
Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання

Студенти Чернівців вшанували пам’ять Володимира Івасюка

4 Березня @ 8:00 am - 5:00 pm
Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

Студенти Чернівців вшанували пам’ять Володимира Івасюка
4 березня 2024 року, з нагоди 75-річчя від дня народження відомого українського композитора та співака Володимира Івасюка, студенти Чернівецького транспортного фахового коледжу разом зі студентами інших навчальних закладів міста взяли участь у тематичному заході “Івасюк – творець спадщини української ідентичності”.
Захід відбувся в рамках освітньої компанії в приміщенні Чернівецького торгівельно-економічного інституту КНТЕУ.
Кожна пісня Івасюка, що виконувалась солістами, гаряче підтримувалась присутніми бурхливими оплесками. А музичний супровід забезпечував викладач Чернівецького транспортного фахового коледжу Мирослав Поаович.
Цей мистецький захід став підтвердженням того, що творчість великого композитора та поета живе, а його музична спадщина передається з покоління в покоління.
Окрім тематичного заходу, студенти також відвідали театр ім. О. Кобилянської, де відбулась вистава “Для сина. Елегії”, присвячена життю та творчості Володимира Івасюка.
Вшановуючи пам’ять Івасюка, ми не лише згадуємо його геній, але й утверджуємо українську ідентичність, адже його пісні стали невід’ємною частиною нашого культурного надбання.

Деталі

Дата:
4 Березня
Час:
8:00 am - 5:00 pm