chtzt@meta.ua (0372) 52-65-00
Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання

Захопливе спілкування з представниками Патрульна поліція Чернівецької області

25 Лютого
Завантаження Події
  • Це подія пройшло.
📢Студентів коледжу спеціальностей 274 Автомобільний транспорт та 275 Транспортні технології запрошено на захопливе спілкування з представниками Патрульна поліція Чернівецької області !
📌Олександр Ізбор, капітан поліції, старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громодськістю УПП в Чернівецькій області ДПП та Анна Харена, капітан поліції, старший інспектор відділу зв’язків з громодськістю УПП в Чернівецькій області ДПП ознайомили молодь з особливістю роботи різних структурних підрозділів патрульної поліції, про умови служби, розповіли про різноманітні ситуації, які трапляються на дорозі, обговорили наслідки до яких може призвести недотримання правил дорожнього руху.
😃Але це ще не все! 🔍🚗
З метою підвищення відповідальності та безпеки на дорозі, представники поліції провели тестування з використанням окулярів “Drunk Busters”, що імітують стан алкогольного та наркотичного сп’яніння.
‼️Важливо зазначити, що патрульні наголошують: керувати автомобілем у такому стані – абсолютно неприпустимо!
📌Ми віримо, що спілкування із представниками поліції допоможе не лише засвоїти теоретичні знання, а й розуміння важливості безпеки на дорозі.
Було цікаво та корисно!👍

Деталі

Дата:
25 Лютого