chtzt@meta.ua (0372) 52-65-00
Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання

Щорічні навчання

18 Січня
Завантаження Події
  • Це подія пройшло.
‼️В Україні другий рік триває повномасштабна війна, ми щодня знаходимось під загрозою великої кількості небезпек, тому актуальною є потреба в заняттях з домедичної допомоги, тактичної медицини, поводження зі зброєю та пожежної безпеки.
📍З метою формування певних знань, умінь та навичок у працівників коледжу з питань безпеки життєдіяльності, цивільної оборони, пожежної безпеки, охорони праці з 15 по 18 січня 2024р. у закладі проводяться щорічні навчання та перевірка знань.
📍Георгій Лягу та Володимир Ванзар, викладачі коледжу, розкрили деталі дотримання заходів безпеки при виявлені вибухонебезпечних предметів. та ознайомили слухачів з нормами Правил пожежної безпеки в освітньому закладі та правилами застосування первинних засобів пожежогасіння.
📌Тренінг з тактичної медицини та надання першої домедичної допомоги провели викладачі Чернівецького медичного фахового коледжу: Павло Амелін, спеціаліст вищої категорії викладач-методист хірургічних дисциплін та Андрій Штефанчук, старший лейтенант запасу тактичного рівня, ветеран війни, кавалер ордену Богдана Хмельницького 3 ступеня.
📌Навчання було насиченим: спочатку теорія, потім демонстрація засобів і способів надання допомоги, наостанок – відпрацювання навиків під наглядом інструкторів.
📌Обговорили питання власної безпеки та алгоритм дій. Зімітували критичні ситуації та спробували правильно надавати першу домедичну допомогу. ‼️Навчилися: розрізняти/зупиняти масивні кровотечі, правильно накладати турнікет собі/іншим, тампонувати поранення, користуватися бандажем, засвоїли алгоритм дій та відпрацювали техніку проведення штучного дихання та непрямого масажу серця.
🫶Від імені усіх учасників тренінгу та адмінстірації коледжу щиро дякуємо всім хто долучився до організації та проведення занять.
😃Дякуємо за співпрацю Фрозіні Кузик, директору Чернівецький медичний фаховий коледж

Деталі

Дата:
18 Січня