chtzt@meta.ua (0372) 52-65-00
Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання

Навчальна практика з пасажирських перевезень

2 Лютого
Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

2 лютого 2024 року студенти спеціальності 275 «Транспортні технології» разом з викладачами дисципліни «Навчальна практика з пасажирських перевезень» відвідали ТОВ «Денисівка-1» – одного з провідних автомобільних перевізників буковинського регіону, що здійснюють міські автобусні перевезення в м.Чернівці.
Кожуленко Ігор Васильович, в.о.директора ТОВ «Денисівка-1», ознайомив студентів з історію створення підприємства та  розповів про основні завдання, які стоять перед ним, охарактеризував  реальний стан ринку автоперевезень в місті та області, особливості роботи в умовах воєнного часу. Особлива увага була приділена процесу діджиталізації та  впровадження електронних квитків на ринку міських пасажирських перевезень.
Провідні фахівці відділу експлуатації ТОВ «Денисівка-1» продемострували студентам  практичну сторону  технологічного процесу виконання пасажирських автоперевезень, порядок проходження водіями передрейсового медичного огляду та технічного огляду транспортних засобів, роботу диспетчерської служби та відділу квитково-облікової документації.
Фахівці планово-економічного відділу розповіли майбутнім працівникам про особливості формування тарифів на автобусні перевезення, особливості з переходом на електронну систему обліку та запровадженням нового порядку відшкодування перевізникам втрат від пільгового проїзду окремих категорій громадян.
Пізнавальною та інформативною була інформація про організацію підприємством міжнародних автоперевезень.
Подібні зустрічі ще раз підтверджують необхідність та важливість підкріплювати процес теоретичного розумінням практичним навчанням.  Адже ніяка теорія не допоможе зануритися у світ реального ринку автоперезень. Навчальна практика на підприємствах дає студентам можливість краще зрозуміти суть обраної професії, усвідомити рівень відповідальності логіста, стимулює краще навчатись.

Деталі

Дата:
2 Лютого