chtzt@meta.ua (0372) 52-65-00
Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання

Батьківські збори

12 Травня, 2023
Завантаження Події
  • Це подія пройшло.
Батьківські збори — це ефективна взаємодія в «освітній тріаді», основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками.
12 травня у коледжі відбулися батьківські збори. Основна мета яких – просвітницький характер і спрямовані вони на розширення знань батьків у сфері виховання дітей, виховання педагогічної та правової культури батьківської громадськості.
В нових умовах освітнього й суспільного розвитку законодавство України чітко визначає межі відповідальності сім’ї за освіту дітей: саме батьки чи особи, які їх замінюють, зобов’язані дбати про своїх дітей, створювати належні умови для розвитку їх природних здібностей, зміцнення фізичного здоров’я, отримання освіти та інше.
Детально про права та обов’язки батьків та дітей, про їх юридичну відповідальність проінформувала батьків та студентів коледжу Годлевська Оксана Миколаївна, прокурор Чернівецької окружної прокуратури.
Навчальний рік добігає завершення, тож перед початком канікул важливо нагадати про елементарні правила безпеки та поведінки на воді. З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, а також правилами надання невідкладної допомоги в разі утоплення викладач коледжу, Лягу Георгій Васильович провів з присутніми інструктаж.
Відповідальність батьків та студентів за здобуття освіти

Деталі

Дата:
12 Травня, 2023